Brynäs IF

712141 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2420248

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: "vad är det det för bra PR med en SC som inte kan prata med media och berätta om hur man ska lösa en svår situation. Han borde prata med fans, våra sociala medier och media OCH avlasta Manner."

Exakt VAD tycker du isf att vi borde kunna kräva att få höra och som vi inte redan har hört?
Han har ju redan sagt att vi försöker lösa den tunna truppen med att värva minst ytterligare 1 spelare, när det gäller den delen av problemlösandet.
Sen har han redan sagt att spelare och tränare kontinuerligt och dagligen jobbar stenhårt med att förbättra allting: PP, BP, 5 mot 5 och spelet i allmänhet.
Att vi inte kan göra så mkt mer som läget är, med skador, påtvingade omkastningar i femmorna, dåligt självförtroende i en uppenbar svacka.

Nåt mer konkret kan jag inte se att han vare sig kan eller vill avslöja i såna här lägen, och som skulle kunna ge krävande och otåliga fans nån sorts garanti för att det kommer att lösa sig. I en så pass jämn serie så får vi nog räkna med att inget lag, utom möjligtvis ett par stycken mer stabila lag som verkar utkristallisera sig som ev säkra på att inte hamna i problem mot slutet av serien, kommer att få en säker resa mot en säkrad SHL-plats nästa säsong.
Kommentera