Brynäs IF

715371 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2421537

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag vill bara nyansera det hela lite, Brynäs har tagit spelare som inte har någon koppling (Johannesson/Strömgren), så det är ju inte bara "kompisar". Likaså har andra lag också tagit in "kompisar" men som vi utifrån kanske inte tänker på då vi inte har samma insyn som i just Brynäs (då det är klubben vi håller på).

Jag tycker att det är positivt om man kan få till ett lag med spelare man har koll på, vet hur de fungerar i grupp osv. före rena chansningar som kan bli väldigt kostsamma, förstöra gruppdynamik osv.

Men återigen, vi vet ju inte vilka spelare utifrån som funnits på bordet och vilka "kompisar" de har jämförts med. Om "kompisar" valts före andra, om det hade varit positivt eller negativt.

Jag tycker bara att det blir en smula fånigt när det klagas på att Alcén inte är något utan Manner och bara värvar spelare han själv spelat med för att han suger som SC.

Som sagt, vill bara nyansera. Jag kan inte bedöma Alcéns jobb, inte än. Hittills tycker jag att han skött det helt ok. Över mina förväntningar åtminstone.

Och de kontakter som använts har i alla fall utnyttjats på rätt sätt. Hittills.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Jag kan förstå om att du nyanserar när diskussionen är så hetsig emellanåt, men helhetsmässigt är ju Alcéns lagbygge underkänt. Målvaktsposten var obalanserad, backsidan är klart godkänd, men forwardssidan är klart underkänd. Helhetsmässigt är Brynäs uppenbarligen ett ganska svagt SHL-lag trots en rad namnstarka värvningar inför säsongen. Man kan ju inte bortse från den misslyckade helheten, i grund och botten är helheten det viktigaste. Detta är inte ett lågbudgetbygge heller.

Att marknaden är mer eller mindre död nu är ett faktum, men den var inte död inför säsongen. Det är alldeles för många hål i dagens trupp för att det ska vara godkänt helhetsmässigt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Inget nytt, men sant...
Kommentera