Brynäs IF

713666 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2421558

Sv: A propósito de nada
Peja: Nu var väl målvaktsparet inför säsongen rankat som seriens bästa och de flesta här inne var så vitt jag kan komma ihåg nöjda. Utfallet har inte varit bra men jag tycker att det är hårt att lägga det helt och hållet på Alcén.
Den stora missen var som sagt att inte värva ett par till forwards under sommaren med förhoppning att det skulle finnas fler alternativ senare.
Det får naturligtvis läggas på kontot för orutin men å andra sidan har ju en ansenlig mängd av sportcheferna gjort samma miss. Man kan också konstatera att vi haft en del otur då t ex både Larsson och Rödin varit skadade samtidigt. Med tanke på hur tunna vi är på just forwardssidan så är de utan tvekan våra två viktigaste spelare. Truppen har ju visat att man kan prestera utan en av dem men med båda borta så funkar det inte.
Säsongen är dock inte slut än och dels så tror jag (och hoppas) att vi med Rödin och Larsson tillbaka stabiliserar oss i mitten av tabellen (vi är ju trots allt bara 6 p efter topp 6). Jag hoppas också att vi kan ta in någon, likt Strömgren, som inte direkt är ute på marknaden men som vill ha ett miljöombyte. Är t ex alla lovande DIF juniorer helt off market?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: Jag tycker inte att någon av de andra sportcheferna har i närheten av en lika dålig forwardssida som Brynäs. Spetsen är tveksam, bredden är katastrofal. Så tycker inte att man kan peka på andra och säga "dom gjorde minsann samma misstag som Alcén!" på ett seriöst sätt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: ja målvaltsparet såg mycket starkt ut. Men ingen förstod nog då, inte ens VV själv, att det var Lindbäck för hela showen.

Redan innan fanns det väl frågetecken för prioriteringarna med tanke på den mycket svaga forwardssidan. Och då om det fanns en uns chans att Lindbäck skulle prioriterats så borde man tänkt helt om.

Rent krast hade det varit bättre att satsat på forwardssidan och bara behålla VV, eller ersatt honom med Lindbäck. Men absolut så kunde man aldrig gissa på att Lindbäck skulle vara så här knappkass. Verkligen inte. Men var det inte därför VV skulle vara andra keeper?
Kommentera