Brynäs IF

715751 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2422613

Sv: A propósito de nada
Kan detta ha varit Lindsteins riktiga genombrott?Lyste av självförtroende så som han vågade hålla i pucken även om det höll på att straffa sig någon gång.
Och så skönt för Lindbäck att äntligen få till 60 minuters stabilt målvaktsspel.
Synd med Larssons knätackling, han har lite otur då backen vänder upp. Kan också tycka att han går in på fel sida av backen i syfte att behålla defensiven och inte riskera att bli bortvänd.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Guldtigern: Ser ut som att JL försöker stoppa/gräva fram pucken med höger skridsko samtidigt som han har lite fart och försöker trycka mer än tackla in Lander i sargen.
Samtidigt som JL får kontakt med ben mot ben nära sargen försöker Lander vända upp och få med sig pucken. I det momentet kommer benet i kläm mellan sarg och JL:s ben, en samtidig vridning och sträckning i ben och knä uppstår och Lander ser ut att vara allvarligt skadad. Filmning? Vem vet, spelade iaf därefter i stort sett omgående.
Hade Lander inte oturligt fastnat med benet och kommit loss med pucken hade ingen reagerat öht på nåt medvetet försök att knätackla.
Tror inte att Lander försökte filma heller, isf mer en reaktion på sannolik tillfällig smärta pga sträckningen och vridningen i knät, skulle jag tro.
En 2:a för oturlig knätackling utan uppsåt hade man köpt. Tur att 5+20 plus GM troligtvis inte blev avgörande för resultatet och att det framförallt inte blev föremål för nån avstängning och/ellerböter.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Guldtigern: Håller med Lindstein oerhört mogen i sitt spel👌
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johan Larsson verkar i alla fall inte ha blivit anmäld till disciplinnämnden, så då blir det spel på lördag. 👍
Kommentera