Brynäs IF

713939 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2425200

Sv: A propósito de nada
Auchinleck:

"Det trixiga är att enskilda värvningar kan vara bra, men att laget ändå inte fungerar tillsammans. Det är där Brynäs går bort sig. Om och om igen. "

Håller helt med dig där, problemet är dock inte Alcén, vi har bytt tränare/sportchef nästan varje eller vartannat år, hur Brynäs ska spelas ändras då också hela tiden, vilket gör att vi inte hinner bygga ett lag för det system som är aktuellt, istället skickar vi tränaren och ska byta riktning ännu en gång.

Resultat blir ju då att vi står och stampar på samma ställe hela tiden, bättre att låta det bli en/två säsong(er) där vi hamnar i nedre regionerna för sedan över tid ersätta spelare som inte platsar i systemet som Brynäs använder sig av.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
waker:
"Håller helt med dig där, problemet är dock inte Alcén, vi har bytt tränare/sportchef nästan varje eller vartannat år, hur Brynäs ska spelas ändras då också hela tiden, vilket gör att vi inte hinner bygga ett lag för det system som är aktuellt, istället skickar vi tränaren och ska byta riktning ännu en gång."

Det är därför det är så viktigt att färdplanen framåt är tydlig.
En färdplan för Brynäs IF för att slippa alla svängningar och skakiga och utmattande omtag.
Kommentera