Brynäs IF

714101 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2426942

Sv: A propósito de nada
Avsluta högt: håller med, vet inte varför det ska vara så komplicerat med att ta emot, lägga tillrätta och sikta in sig, under den tiden har både målvakt och försvarare hunnit på rätt positioner. Skjut bara!
Såg ju Ljungkrantz mot Timrå och något mål tidigare under säsongen av Olesen, direktskott och mål.
Säkert skitsvårt, men det bör de väl ändå tränat på i hela sina liv… Vi måste nog vara det laget som skjuter minst direktskott i SHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Jag håller faktiskt med här… Jag också tänkt på detta. Sidledsförflyttning för mv är A och O för att göra fler mål, framförallt i PP. Brynäs är väldigt svaga på området. Förvånande svaga faktiskt. Man tänker att de ska förstå detta och träna både passningar genom centrallinjen och direktskott. Försöka finna kemi mellan spelare och nöta, nöta… Men jag vet ärligt inte om det prioriteras…(?) Jag tror inte det för ser det sällan på träning och antal lyckade dylika kombinationer på match har ju begränsats till ett fåtal.

Förvånande…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Sånt där sitter i ryggmärgen hos vissa spelare och att lära sig detta i vuxen ålder är svårt. Ett fåtal spelare har förmågan och sådana behöver vi i vårt lag men de är svåra att värva då det är hög konkurrens om dem.
Att leta i lägre ligor kan vara en väg att gå som i fallet mar Karlkvist och där har vi en del att göra på scoutingsidan.
Kommentera