Brynäs IF

715593 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2427856

Sv: A propósito de nada
JawKee: Det är en märklig tillfällighet att marknaden är död och när någonting finns där som Brynäs har möjlighet att värva så är det nästan alltid en gammal lagkamrat till Alcen eller någon som Manner har coachat förut. Det jag menar är att Brynäs, som påstår att man vill vara ledande inom svensk hockey, borde skaffa en elitmässig scoutingverksamhet. Det borde inte vara en kontroversiell åsikt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Nja, det är inte något som är unikt för Brynäs att säga att marknaden är död. Håller absolut med att man borde skaffa en elitmässig scoutingverksamhet. Där finns det otroligt mycket att jobba på och utveckla.
Du menar att Kevin Roy är en gammal lagkamrat till Alcén?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Enligt MrMadhawk ser ju Brynäs över sin sportsliga ledning. Om vi har tur får vi in någon mer erfaren GM/sportchef eller en riktig scout. Men nu har vi det vi har denna säsong..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Det håller jag med om till hundra procent. Att ha två sportchefer och ändå inte klara av att få in bättre spelare är under all kritik. Sedan kan man skylla på att marknaden är död vilket har Brynäs gjort i många år. Med andra ord så är Brynäs död för marknaden!
Kommentera