Brynäs IF

714000 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2429786

Sv: A propósito de nada
HitTheLights: Ställ mellanskillnaden (lönen i Ryssland vs Schweiz eller Sverige) mot att ha dåligt rykte resten av livet. Även om man bara tänker på sig själv och sin egen plånbok så blir det nog inte bra för honom på lång sikt heller. Jag antar att han inte avser att ansöka om ryskt medborgarskap och bosätta sig där permanent utan att han vill återvända efter spelarkarriären. Det kommer inte vara många som vill ha honom som kollega och hans barn (kanske t.om barnbarn) kommer ju att behöva skämmas resten av livet för sin pappas agerande. Jämfört med alla andra som har fd NHL-spelare i släkten och kan vara väldigt stolta över det. DET är priset som han får betala.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Ligger mycket i det. Personligen börjar jag bli alltmer tveksam till Kina också. Är dock mycket svårare att undvika varor som tillverkats där.
Finns det svenska spelare där tro?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag tror väl iofs att med tiden kommer det att glömmas bort och han får förmodligen en helt ok vardag som ekonomiskt oberoende. I dagens samhälle har vi en tendens att rasa i två veckor sen går vi vidare till nästa.
Men jag tycker att det är sunt att det blir starka reaktioner på hans egoistiska val. Men så är jag uppvuxen före individualiseringens tidsålder.
Kommentera