Brynäs IF

710482 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2431061

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Vara kritiska, absolut. Dock får man intrycket härinne att i IKO är allt bra. Dom har en poäng mer än Brynäs.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Avsluta högt: "Vara kritiska, absolut. Dock får man intrycket härinne att i IKO är allt bra. Dom har en poäng mer än Brynäs."

Bra synpunkt - det som räknas som succé för Oskarshamn räknas som katastrof för Brynäs. Tuffa förväntningar speciellt som de tre senaste värvningarna i högsta grad varit budgetvärvningar. Ändå ser jag fortfarande inte spelarmaterialet som det största problemet. Gamla tränaren Per Bäckman (Färjestad, MoDo, AIK m fl) sade en gång något i stil med "man måste vara beredd att offra kindtänderna i hockey". ...Och så inledde Oskarshamn igår, stentufft i varje närkamp. Brynäs gick in med den attityden mot Färjestad borta - men sedan dess har det mest sett ut som att spelarna varit oroliga att ens rufsa till frisyren och det håller inte. Frågar ni mig är det här ändringen måste ske!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Avsluta högt: Nu pratar jag om Brynäs...som i 5 år varit ett bottenlag..Vad andra föreningar gör runt om bryr jag mig inte så mycket om just nu...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Avsluta högt: Det är ju jättebra med tanke på deras lila kostym, jag kan tänka mig att de presterar ganska nära max med tanke på sina förutsättningar. Brynäs bör kunna lyfta en del med bättre ledarskap och organisation.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Avsluta högt: Med tanken på resurser så...
Kommentera