Brynäs IF

714295 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2431447

Sv: A propósito de nada
{Bratwursten Jag väljer att tro på dig, idag vänder det!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Vill man sparka Manner har man inte så mycket innanför pannbenet. komiskt
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Manner i intervju i GD:
”Jag är inte så dum, jag vet redan att ingen tycker om tränaren när man förlorar.”
Lite oroande om spelarna inte skulle gilla tränaren då man förlorar - när man har en period där man tappat mycket poäng. Uttrycker man det öppet i omklädningsrummet så är det inte konstigt att BIF går och cirklar i bottenskiktet från år till år. Då byggs en negativ stämning upp - där även de som gillar tränaren börjar vackla och kanske också börjar ifrågasätta tränaren/teamet.
Då kanske det behövs en hårfön i båset - eller blir spelarna kränkta då och vägrar spela på topp?


”Och folk behöver inte oroa sig. Om jag inte är rätt man att leda Brynäs kommer det några killar som säger ”good bye”. Men det är inte jag som kommer att säga det.”
Manner tar på sig ansvaret i massmedia när det går dåligt - men signalen här är ju att han inte kommer att överväga sitt ansvar för säsongen (oavsett vad hans självinsikt säger så stannar han tydligen)
Jag hoppas att det inte är vad vi vill höra som Manner sagt initialt i media utan att han verkligen tar på sig ansvaret och agerar utvecklande för både sig och laget.

”Jag är själv min hårdaste kritiker och behöver inte den feedbacken. Du är ändå aldrig så bra som de säger att du är när det går bra, eller så dålig som de säger att du är när det går dåligt.”
Det där sista sa väl Alcen också - är det BIFs nya floskler-motto? Feedback kan man faktiskt behöva. Men inte från oss supportrar - den från oss om Manner ska Alcen utvärdera. Men lite arrogant att säga att man inte behöver feedback.
Kommentera