Brynäs IF

714499 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2432693

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Oliver Håkansson 95,24%, Anders Lindbäck 88,24%, Veini Vehviläinen 85,37%, Tomi Karhunen 84,26%.

Ingen rättvis jämförelse förstås - underlaget för Håkansson är för litet. ...Men han såg lugnare och tryggare ut än någon av de andra som vaktat målet i år. Lindbäck och Karhunen ser ut som två andramålvakter som de agerar just nu.

Visst vore det en chansning - men en trade Karhunen-Håkansson med Almtuna känns som det vettigaste nu. Målvaktsspelet kan inte bli så mycket sämre än det varit i tidigare matcher så vad har man att förlora?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Malken: Han var onekligen bra och våra andra målvakter har onekligen inte presterat men samtidigt, våra utespelare stod upp och skyddade honom på ett sätt jag inte sett mycket tidigare under säsongen. Detta behöver vi göra framöver också, oavsett om målvakten heter Lindbäck, Håkansson eller vem det nu är.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Malken: bättre att låta Lindbäck ”vänja sig vid större rink” i Almtuna.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Malken: fantastiskt kul med Håkansson men glöm inte att han inte hade något att förlora och framförallt att motståndarna inte hade scoutat honom. Jag är fortsatt osäker på laget och Håkansson är ett frågetecken, men just ikväll får man passa på att njuta och glädjas åt vinsten.
Kommentera