Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2432705

Sv: A propósito de nada
Huge: så är det men man kan ändå förstå och respektera den känslomässiga reaktionen hos folk direkt efter vad som kan ha varit säsongens mest fantastiska match.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag tror heller inte att Håkansson över tid kommer hålla i SHL. Men det har blivit plågsamt uppenbart att Brynäs målvaktssida inte håller. Alcén måste prioritera att värva en ny förstakeeper. Det går liksom inte längre att leva på hoppet att Lindbäck ska lyfta sig. Han är så otroligt långt ifrån den nivå som krävs. Och mentalt är han helt slutkörd. Så jag tror ärligt talat inte att han inte kommer lyckas vända detta denna säsong.

Alcén måste släppa prestigen och hålla ett samtal med sin barndomskompis och säga att det är dags för Lindbäck att ställas åt sidan ett tag framöver. Det kommer framför allt ge tid till Lindbäck att läka mentalt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Absolut, men det ena behöver ju inte utesluta det andra. Varför inte både glädjas åt att en framgångssaga ev har påbörjats för Håkansson och samtidigt inse att det bara var EN match från en för alla och i princip helt okänd målvakt som inte gjort nåt väsen av sig i Almtuna, vad jag vet.
Nåt för framtiden, javisst. Men redan idag? Nä.
Kommentera