Brynäs IF

713451 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2434117

Sv: A propósito de nada
JawKee: Jag tycker det är märkligt att starta med Håkansson idag. Alla hyllade honom till skyarna förra matchen. Visst gjorde han det bra. Men samtidigt är det inte svårt att stå i mål när alla runt omkring gör det jobb som behövs. Så njaaaa tvek på starten idag och visst ser man skillnad på allsvenska och SHL!
Men men jag är en sofftyckare!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Forestonepearl : Håkansson gör två stora misstag, men känns ändå helt ok att han fick chansen idag. Synd att chansningen inte höll. Men tycker vi spelar fegt, slött och bekvämt. Inte alls som när vi vände senast med hårt jobb, fysik och trafik på kassen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Forestonepearl : Ja, med facit i handen men nu är det som det är. Vi får leva med det, går ej att backa. Däremot har inte försvaret heller hjälpt honom så mycket och han har räddat några vassa skott
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Forestonepearl : Han gjorde ett antal rejäla räddningar då också, så var inte så att han inte gjorde någonting. Tycker inte alls att det är märkligt att starta med honom. Snarare fint och bra att tro på en ung spelare så. Sen att han knappt får någon hjälp framför målet är ju bedrövligt. Taskigt mot honom och det känner nog brynässpelarna också. Sen är det en skillnad att komma in helt utan förväntningar på sig till att göra en andra match när det finns förväntningar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Forestonepearl : Brynäs hade inte haft en chans mot Rögle oavsett målvakt. Bara synd att utsätta en 20-åring för det här.
Kommentera