Brynäs IF

714103 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2435252

Sv: Game Day Rögle-Brynäs
Anders Berg:
Ge Håkansson en ny chans, och med hjälp av sin tränare från Almtuna på heltid så kanske .BIFs målvaktsproblem får sin lösning...
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Game Day Rögle-Brynäs
spolaisen: Låter som ett alldeles utmärkt recept om Brynäs vill spela kval till våren, en andra målis och målvaktstränare i från HA, då är det spikat att vi spelar i gärdsgårdsserien till nästa säsong, en mer sansad analys är en underkänd första halva av säsongen slarvigt försvarsspel alldeles för svajigt målvaktsspel, det positiva är att det i emellanåt ser riktigt bra ut, finns mycket att bygga på, två poäng till slutspel elva poäng till topp sex, så en andra halva av säsongen som är prestations mässigt jämnare än den första halvan, då är det garanterat slutspel.
Låst ämne

Sv: Game Day Rögle-Brynäs
spolaisen: Hade Manner satt Karhunen i målet från start och det hade skitit sig så hade vi spytt galla över det. Vi bedömer ju matchen i efterhand, lite lättare…
Personligen så hade inte jag vågat chansa med Håkansson, men det var ändå lite spännande när Manner skickade in honom mellan stolparna. Men när Rögle nätade för tredje gången som vi får kalla en gigantisk tavla, så visste vi alla att det var fel beslut.
Men som Jugge skrev så släpper vi in nästan fyra mål i snitt per match, då är det något som inte står rätt till. Då har Veini, Lindbäck, Karhunen o Håkansson stått.
Det är något som inte står rätt till i spelet. Vad det är kan inte jag svara på. Lindbäck som stått flest matcher har presterat långt under förväntningarna, men även Veini, Karhunen och Håkansson har gjort riktiga plattmatcher.
Hur kan fyra målvakter misslyckas så kapitalt?
Låst ämne

Sv: Game Day Rögle-Brynäs
spolaisen: "Ge Håkansson en ny chans, och med hjälp av sin tränare från Almtuna på heltid så kanske .BIFs målvaktsproblem får sin lösning..."

Håller som soffcoach med om att det nog är bättre att satsa på Håkansson än på Karhu som nu är nere i 82,6 i räddningsprocent.
Låst ämne