Brynäs IF

714383 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2440006

Sv: A propósito de nada
PuckkcuP: Detta är (min gissning) konsekvensen av en för dålig trupp i kombination med övertro på sig själv hos spelarna.
Sen har Brynäs försökt att värva spelare som vunnit någonting men det kanske är fel strategi (även om det inte skadar) utan det kanske är spelare som visat att de kan prestera i motgång som vi behöver.
Rent krasst gäller detsamma på tränarpositionen, Manner kan vinna pokaler det vet vi men hur har han presterat med på pappret svaga trupper?

Men ikväll vänder det, all press på Lakers......tips 2-4
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San: Han har vunnit med Finland. Men landslaget är något annat än klubblag, samt att han bara var assisterande, va?
Har Lakers verkligen all press på sig? Klart att det inte skulle se bra ut med en förlust, fast då är det bara att analysera vad som gick fel och förbättra till nästa match. Åndå serieledare. Förlorar Brynäs, kan hv-71 gå om och spekulationerna om laget tar fart igen. Så skulle säga att Brynäs har mer press än Lakers. Må bästa lag för dagen vinna!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Till er som lyckligtvis har den spärren som kan skita i att se matchen idag, gör det själv har jag något snedvridet självskadebeteende som gör att jag måste se varenda match trots att man blir nedpissad match efter match......
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Jag säger 3-3 övertid, Lakers tar extrapinnen :)
Kommentera