Brynäs IF

713672 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2441901

Sv: A propósito de nada
Jaha, hur är det med alla angående Kevin Roy här inne, värt att förlänga?

Jag tycker att Brynäs borde det iallafall!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Farsang: "Jaha, hur är det med alla angående Kevin Roy här inne, värt att förlänga?"

Vi behöver spets och det är inte Roy.
Sen om alternativet är ingenting så behåll men någon succé är han ju inte direkt.Vi får hoppas att Alcén har en plan A och att Roy är plan B.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Farsang: Roy har inte gjort skillnad sedan han kom till laget - så självklart ingen förlängning.
---
Jag tror att det är Brynäs största problem faktiskt; Att vi är nöjda med så lite - kravprofilen är väldigt låg - Linus Ölund gör någon bra match på en säsong - en stjärna! Oskar Kvist gör ett bra byte - landslaget nästa!
Eklind lika så - även fast han är aningen bättre.
Lindbäck gör inte en tavla under en match - fantastiskt!
Niemelä orkar ett helt byte - otroligt!

Nej, vi ligger i botten därför att spelare inte presterar över tid - det räcker inte att göra några bra byten per säsong. Sklenicka är den enda som legat på en hög nivå över tid - nu har han dippat lite - då måste någon annan steppa upp, men det händer inte.
Alla måste gå till jobbet VARJE DAG - sen kommer inte alla prestera på landslagsnivå varje match - men det får inte se ut som det gör nu - för då lyfter vi aldrig. Å det här är Brynäs problem; vi förlänger med spelare som gör 10-15 matcher bra per säsong - de får stanna 3 år - fast att de inte skulle fått stanna överhuvudtaget i något annat lag med högre ambitioner.
Ja, krångligare än så är det inte. Jag skickar en faktura.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Farsang: Har man ingen annan på väg in så håller jag med. Han har gjort vår andrakedja bättre och har framförallt bidragit till att vi får längre anfall i den kedjan.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Farsang: Det beror så klart vad man kan få istället. Han är troligen säsongens sista värvning, är vi nöjd med den eller behöver vi något annat? Jag tycker vi behöver annat men vet ju inte hur marknaden ser ut.
Kommentera