Brynäs IF

715472 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2442797

Sv: A propósito de nada
Huge: "Det som möjligtvis skulle kunna få Clark att flytta "hem" är väl isf det sociala plus Alcens välkända förmåga att övertala spelare som normalt sett kanske skulle ha valt en annan klubb när dom ska byta arbetsgivare."

- Förstår inte riktigt... Det är alltså uttalat att den psykosociala miljön i Brynäs är bättre än hos andra klubbar...? Å komma hem...(???) Han var här två år... Så detta är alltså Kevin Clarks hem..? Hm... Sen Alcéns "välkända förmåga" att övertala och få hit spelare...(?)

Jag tänker att det är lite hybris över hela resonemanget... :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Nån som har koll på Eisbären Berlin där Clark spelar och deras ev möjligheter att gå till slutspel?
Om den chansen är borta eller väldigt liten så kan det ju tänkas att dom vill släppa Clark inom kort för att spara pengar.
Mao en ekonomisk anledning dom har till att släppa honom, utöver den hypotetiskt sociala.
Eller vad säger du om den teorin, brad?
Hybris igen? ;-))
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Inget är uttalat öht.
Jag uttalar mig bara om en tänkbar anledning till att Clark skulle kunna skriva på för Brynäs när en sportslig/prestaionsmässig anledning till att flytta känns osannolik: att han/familjen vill flytta av sociala skäl och att Brynäs och Gävle isf kan vara ett tänkbart alternativ ur social synvinkel. Vad är det du inte förstår och tycker är konstigt med det resonemanget?

"Å komma hem...(???) Han var här två år... Så detta är alltså Kevin Clarks hem..?"

Inte alls. Och det var därför som jag satte citationstecken och skrev "hem" för att illustrera att Clark ändå skulle återvända till ett lag han tidigare har spelat i, även om han spelade här under en relativt kort tid.

Kan inte se nån hybris öht i ovanstående resonemang...
Kommentera