Brynäs IF

714624 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2443405

Sv: A propósito de nada
Peja: Håller med om att det inte är någon succé. Men som man också ser på videorna så är det inte veckor av förberedelser så då kanske det inte är hela världen?
Vidhåller att om ett endaste barn har glädje av detta så är det fantastiskt. Vi har större problem i organisationen än dessa filmer och att vuxna människor som Pettis tycker dessa beiga.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Vem sköter föreningens officiella Instagram-konto? Nog för att vi ska kunna tjafsa med motståndarlagens supportrar sinsemellan men det känns inte särskilt professionellt att lägga ut en kommentar som denna i en av föreningens officiella plattformar på sociala medier.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bulten: Ja, min första kommentar handlade alltså om att dessa videor bevisligen inte får någon spridning och därför omöjligtvis kan vara relevanta. Som jag skrev är det uppenbarligen ett misslyckat segment, men det betyder inte att allt i "En Bra Start" är misslyckat. Sen kan man säga mycket om själva projektet, men vad som är tydligt är att det är bra för Brynäs. Och ur Brynäs perspektiv är det viktigast.
Kommentera