Brynäs IF

715730 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2443612

Sv: A propósito de nada
Tekvarianten: Förstår inte hur någon kan förväntas ha en klar åsikt om denna spelare såvida man inte följer Liiga. Timrå beskriver honom som en karaktärsspelare och det går rimligtvis inte att utläsa hans kvalitéer genom att kolla på mål och assist.

Om någon, typ Timrås sportchef, följer Liiga och har bra koll på honom, så är det ju antagligen en värvning som gjorts på goda grunder? Betydligt bättre grunder än när en viss sportchef tar in tidigare lagkamrater i 35-årsåldern eftersom de var bra för 5 år sedan, skulle jag bestämt påstå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja:
” Förstår inte hur någon kan förväntas ha en klar åsikt om denna spelare såvida man inte följer Liiga. ”

Haha, men ändå ska Brynäsare säga ”Titta Timrå kan värva”…

Alcen kan väl värva han också. Men hittills har han inte hittat någon som motsvarar begärd lön.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: "Om någon, typ Timrås sportchef, följer Liiga och har bra koll på honom, så är det ju antagligen en värvning som gjorts på goda grunder?"

Och vad säger att Timrås sporchef följer Liiga så mkt bättre än vad ex Alcen kan tänkas göra?
Mao: vad säger att Timrås sportchef har värvat denne finne på bättre grunder än vad Alcen gjorde när det gäller ex Niemilä?
Vilka är den mängd av tidigare lagkamrater i 35-årsålderns som du menar att Alcen har sån stor förkärlek att alltid värva?
Blomman känns väl som en av de bättre och säkrare korten som Alcen nödgats ta in på en väldigt tunn marknad, med tanke på att det heller inte handlat om att han är den spets man letar efter utan "bara" en breddning längre ner i hierarkin.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Vi behöver en retsticka/ gris! Känslan är att det är en sån!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Japp, alla måste ju få sin chans
Kommentera