Brynäs IF

715371 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2447090

Sv: A propósito de nada
Bulten: Jag tycker det är svårt att ha insyn i hur mycket tid som faktiskt behöver läggas för en målvaktstränare som renodlat bara jobbar med att träna herrlagets målvakter.

Men tiden är inte allt heller tänker jag. Micke Andreasson hjälpte väl Honken att utveckla sitt målvaktsspel samtidig som han var pilot på ett sätt som Pecks Alcén inte lyckades med på en 100%-tjänst. Så det är väl snarare Honkens kompetens som ska ifrågasättas än hur mycket han jobbar. Och jag är ytterst tveksam till att någon här har insyn i om Henning Sohlberg har högre kompetens än Honken, eller för den delen vad anledningen egentligen var till att Brynäs valde att bryta avtalet med Sohlberg.

Vet vi förresten något om hur Honken jobbar med målvakterna på bortamatcherna? Anton Hansson kan ju mycket väl filma träningar och övningar som Honken förberett och att de har mycket digitala uppföljningar efter bortaträningar och matcher. Är det något vi lärt oss i och med pandemin så är det ju att digitala möten funkar mycket bra i större utsträckning än vad vi tidigare trott. Eller så har de kanske ett helt annat upplägg som de känner sig till freds med? Eller har någon i Brynäs antytt att de inte är nöjda med upplägget?
Kommentera