Brynäs IF

705162 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2447121

Sv: A propósito de nada
Bulten: Honken och Limpan är överens om att 50% arbetstid på Honken räcker för att båda ska vara nöjda och få ut det bästa av träningen, annars hade dom väl provat att öka arbetstiden för länge sen ifall det ansetts vara ännu bättre.

Övriga tränare kör på 100% (vad jag vet…) eftersom dom förmodligen anser att det behövs för den träning som DOM ska bedriva på ett så effektivt och bra sätt som möjligt.

Vad är det du inte fattar och anser vara konstigt och ologiskt med ovanstående resonemang?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: ” Honken och Limpan är överens om att 50% arbetstid på Honken räcker för att båda ska vara nöjda och få ut det bästa av träningen, annars hade dom väl provat att öka arbetstiden för länge sen ifall det ansetts vara ännu bättre.”

Du är humor på riktigt du Huge. Dina inlägg och du verkar leva i någon parallell verklighet… Det var ju Honkens KRAV för att ta anställningen att det bara skulle vara deltid. Så han kan fortsätta fokusera på padelhallen. Så det har aldrig varit något snack om att öka någon arbetstid. Honken är med på isträningar i Gavlerinken, that’s it!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: hur kommer det sig att det räcker med 50%, varför har han aldrig haft det upplägget innan? Du ser inte kopplingen att de är vänner och att detta gynnar främst Honkens padelhall och inget annat
Kommentera