Brynäs IF

715477 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2447127

Sv: A propósito de nada
Retse: Det handlar nog mycket om att kan vill vända på varje sten för att förstå varför Brynäs åter igen är ett bottenlag. Att man då har ligans sämsta målvaktsspel och ett mv-tränarupplägg som skiljer sig från alla andra blir en riktigt stor stenbumling att vända på. Det vore märkligt att inte analysera just den saken med mikroskop med tanke på hur mycket det sticker ut gentemot konkurrenterna. Vilken slutsats man landar i efter ha vänt på den stenbumlingen går inte att säga, men det är ju en sak som bara måste ifrågasättas.

Manners tendens att matcha otroligt många backar i många matcher sticker också ut rejält, och är också en sån sak som man måste utvärdera. Kanske har det redan skett, då vi sluppit Hedberg på nu på slutet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Gällande Manners matchning av backarna har jag också varit frågande till i flera situationer, så där håller jag med dig. Skulle vara intressanta höra lite mer ingående från Manner kring det och få lite insyn i varför exempelvis Linstein har matchats vissa situationer på slutet. Samtidigt är det ju väldigt svårt för oss utomstående att få tillgång till exempelvis hur Kinnvalls skadestatus verkligen ser ut.
Kommentera