Brynäs IF

713174 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2447171

Sv: A propósito de nada
Malken: "Visst bidrog Lindbäcks spel till ett antal förluster längre tillbaka, inget snack. …Men jag tycker att han har spelat mycket bra de senaste fem matcherna och kan han hålla den nivån serien ut tycker jag att han förtjänar klart godkänt för säsongen."

Vi älskar alla Lindbäck, men hans säsong är inte godkänd hittills. Som Skrubben nämnde visade cmores analys att målvaktsspelet har varit för dåligt. Som du säger kanske man kan ge Lindbäck godkänt om han fortsätter så här resten av säsongen men det återstår ju verkligen att se om han klarar av det.

Sperrle hade faktiskt bättre räddningsprocent (90,4 & 89,7) båda sina säsonger i Brynäs än vad Lindbäck har den här säsongen (89,3).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: "Sperrle hade faktiskt bättre räddningsprocent (90,4 & 89,7) båda sina säsonger i Brynäs än vad Lindbäck har den här säsongen (89,3)."

Nu jämför du med en målvakt som spelade för oss i forntiden typ och som dessutom inte hade några omställningsproblem från liten rink att dras med, så dom där siffrorna säger nog mer om Sperrles prestationer än om Lindbäcks den här säsongen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: fast jag har lite högre krav på Lindbäck än sperrle.
Han skulle vara en av shl:s bästa målvakter vilket han absolut inte är. Dock skönt att han har börjat spelat bra.

Tycker förvärvet av blomman har varit bra, ger mkt energi och gjort en del poäng.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Lindbäck hade ju verkligen haft en Viktor Andrén-säsong fram till för 6 matcher sedan. Men där Andrén deppade ihop lyfte sig Lindbäck stort. Senaste fem matcherna tycker jag att han spelat som en toppmålvakt i ligan. Tyder på järnpsyke. Samtidigt har Palve rest sig på samma sätt. Tror och hoppas på en rolig vår!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tips för de som orkar höra lite positivt snack om Brynäs, bara ett par minuter in i programmet. Sanny imponerad.
Kommentera