Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2447149

Sv: A propósito de nada
Peja: "Dessutom valde ju Brynäs att gå all-in på Lindbäck, trots att denne behövde 30+ matchers anpassningsperiod…"

Visst bidrog Lindbäcks spel till ett antal förluster längre tillbaka, inget snack. …Men jag tycker att han har spelat mycket bra de senaste fem matcherna och kan han hålla den nivån serien ut tycker jag att han förtjänar klart godkänt för säsongen.

Jag anar också ett trendbrott. Tror inte de senaste två matchernas vinster varit någon tillfällighet. Manner har ju varit kraftigt kritiserad att han använt många spelare i matcherna – speciellt backar. …Men kanske har man igen det nu med relativt få skadade spelare jämfört med många andra lag. Jag både tror och hoppas på en bra avslutning av serien och en play-in-plats till slutspelet.

…Och spelar man sig in och får möta Växjö är nog inget givet. Man har ju ägt två matcher i rad mot laget och förlorat på grova tabbar på slutet. Får man bort dom så…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Malken: "Visst bidrog Lindbäcks spel till ett antal förluster längre tillbaka, inget snack. …Men jag tycker att han har spelat mycket bra de senaste fem matcherna och kan han hålla den nivån serien ut tycker jag att han förtjänar klart godkänt för säsongen."

Vi älskar alla Lindbäck, men hans säsong är inte godkänd hittills. Som Skrubben nämnde visade cmores analys att målvaktsspelet har varit för dåligt. Som du säger kanske man kan ge Lindbäck godkänt om han fortsätter så här resten av säsongen men det återstår ju verkligen att se om han klarar av det.

Sperrle hade faktiskt bättre räddningsprocent (90,4 & 89,7) båda sina säsonger i Brynäs än vad Lindbäck har den här säsongen (89,3).
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Malken: Undrar om inte Timrå idag ångrar att dom släppte Blomman till oss?
Har sett lamt och andefattigt ut där i dom två senaste och med Wedin långtidsskadad(?) så kan det gå fort utför. Har dom haft sin smekmånad eller bara en tillfällig dipp?
Vi har förhoppningsvis redan haft vår egen svacka och kan börja titta mer uppåt än neråt….👊
Kommentera