Brynäs IF

714086 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2447240

Sv: A propósito de nada
Retse:
"Never ending story med målvaktsträneriet"

Jag tror inte nån som intresserar sig för Brynäs vill förneka att Lindbäcks säsongstart varit minst sagt darrig...
Men med tanke på resultaten i de senaste matcherna och i synnerhet förra veckans härliga vinster började ivf jag andas lite vårluft, kanske, kanske håller Manner på att få skutan på rätt kurs.
Jag hade nog hoppats att det skulle avspegla sig i inläggen på forumet...
Och visst, de nyanslösa påhoppen på Alcèn har dämpats något men i Lindbäckgate finns det tydligen mer att mjölka.
Menmen... återstår då att scrolla det värsta... men samtidigt är man rädd att missa nåt intressant... Tråkigt!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SnowKing: Otrolig vecka absolut. Men två matcher gör inte en hel säsong. Lidandet vi varit med om sedan september förändras inte för att vi vinner två matcher. Då är vi ute på riktigt tunn is om vi nu blundar för problemen och tror att allt är löst.
Problemet med Alcén och Lindbäck kvarstår och bör diskuteras, förslagsvis på ett forum som gäller Brynäs för att nämna ett exempel.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SnowKing: Jag kan hålla med om att det kanske går över gränsen ibland, men i det stora hela tycker jag att Brynässupportrarna håller god ton, särskilt om man har i åtanke att laget slåss i botten år efter år. Läser en del andra supportrars forum ibland och där spårar det ur betydligt mer när det gäller påhopp mot enskilda individer inom den egna föreningen.

Mycket av kritiken mot Alcén, Honken och Lindbäck har ju varit saklig och handlat om rent sportsliga saker, och ingenting personligt gentemot dom. Tvärtom tror jag att nästan alla Brynäsare är ense om att Alcén, Honken och Lindbäck verkar vara trevliga killar och allmänt bra personer. De Brynäsarna som har fått hårdast kritik genom åren har nog varit de som kommit utifrån, typ Campese, Sundquist och Bengtzén. Det är knappt man vågar skriva några av namnen med risk för att trigga vissa skribenter :-)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SnowKing: Och Sanny i podden, fan va skönt att höra, fett kul.
Kommentera