Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2447225

Sv: A propósito de nada
Farsang: Never ending story med målvaktsträneriet…

Inser att det var oerhört naivt av mig att försöka nyansera det över huvudtaget. Jag har inte koll på hur det är på andra forum, om det är några få skribenter där också som bara vill försöka vinna argumentationer istället för att ha samtal om sitt favoritlag. 95% som skrivs här är bara dynga och anledningen att jag hänger här är förhoppningen att de övriga 5% ska vara något bra. Men jag har bara mig själv att skylla som fortsätter läsa här.

Men bra poäng Farsang om Pajen, skulle vara intressant att höra lite mer från de assisterande tränarna hur de ser på sina ansvarsområden och hur de jobbar. Känns som Manner är väldigt mån om att han ska skydda både sina assisterande och spelarna utåt. Något sådant reportage hade jag verkligen vilja sett som Privatpartner och kanske något ingående från Anthon Hansson om hur de jobbar med analyser både i vardagen och när de värvar spelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Retse:
"Never ending story med målvaktsträneriet"

Jag tror inte nån som intresserar sig för Brynäs vill förneka att Lindbäcks säsongstart varit minst sagt darrig...
Men med tanke på resultaten i de senaste matcherna och i synnerhet förra veckans härliga vinster började ivf jag andas lite vårluft, kanske, kanske håller Manner på att få skutan på rätt kurs.
Jag hade nog hoppats att det skulle avspegla sig i inläggen på forumet...
Och visst, de nyanslösa påhoppen på Alcèn har dämpats något men i Lindbäckgate finns det tydligen mer att mjölka.
Menmen... återstår då att scrolla det värsta... men samtidigt är man rädd att missa nåt intressant... Tråkigt!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Retse: Håller med fullständigt. Det är dom där ynka 5% som gör att man loggar in och läser här flera gånger varje dag. En förhoppning om något skoj, spännande eller hårresande.
Men det som man möts av är bara så fruktansvärt tragiskt...
Kommentera