Brynäs IF

711088 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2449662

Sv: A propósito de nada
spolaisen: Hur kan du få det till en felaktigt avvinkad icing när Nygård passerar den tilltänkta linjen mellan tekningscirklarna före Kinnvall?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Jag har kollat om situationen tio gånger nu. Jag tycker att de har samma hastighet och passerar den tänkta linjen i jämnhöjd med varandra om jag ska vara generös mot FBK. Det ska blåsas icing då om det inte är tydligt att laget som dumpat pucken bedöms vara före. Det händer hela tiden, de är jämsides (i mina ögon är Kinnvall t.o.m. en smula före) och domarna blåser icing. Det är inte tydligt på något sätt i denna situation att Nygård är före. Så där ska det blåsas av för icing. Vet inte vad du har för bilder?

Tidigare i matchen var det situationer då det tveksamt blåstes icing till Brynäs nackdel, en var t.ex. när pucken skarvades. Var en till situation tror jag.

Tror att frustrationen blir stor då det hänt ett par gånger tidigare under säsongen. Dvs under matcher icings dömda för Brynäs när det inte skulle vara det, och icings ej dömda för motståndaren när det skulle vara icings. Det är bristande konsekvens och det är riktigt störande. I detta fall leder det till en situation som blir matchavgörande.

Vi ska inte släppa till den målchansen ändå och hade kanske ändå förlorat om det bedömts som icing, vem vet. Men jag kan inte låta bli att tycka att det där är en klar icing som domaren ger blanka fan i att döma.
Uppladdat:

450x300-abc.jpgabc.jpg

Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Domarna gjorde nog rätt. Det var patetiskt att se Brynäs klaga så mycket efter baklängesmålet, antagligen var det den uteblivna icingen som klagades på. Den gnäll-utvisningen minskade kvitteringschansen mycket. Även om det hade varit en enorm domartavla, vilket det inte var, så måste laget lägga fokus och energi på att kvittera istället för att gnälla.
Kommentera