Brynäs IF

713125 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2454722

Sv: A propósito de nada
Jaha, vad ska man säga om dagens match? Återigen misslyckas Manner kapitalt med att förbereda laget för match och vi kommer ut som en påse skit i 1:a perioden som har blivit lite av Brynäs signum de sista 10-15 matcherna. Om inte Manner har misslyckats förbereda spelarna så finns bara 2 alternativ kvar:
1) Spelarna i Brynäs är Sveriges mest korkade spelare som fortfarande inte lärt sig vad som krävs för att vinna matcher..
2) Manner har tappat omklädningsrummet och spelarna skiter i vad han säger.

Oavsett vilket så är alla alternativen lika allvarliga och det är bara att hoppas att laget förstår allvaret dom står inför nu.

Personligen vill jag helst inte att vi kickar tränaren men faktum är att Manner inte alls får ut potentialen som finns i laget och defensiven har varit en katastrof hela säsongen. Något måste göras för att väcka laget och förstå allvaret och om det nu är Pajen som ansvarar för defensiven så tycker jag det är dags att skicka honom.

Mycket snack om Rödins vara eller inte vara som kapten. Rödin eran kommer att gå till historien som en mörk tid i Brynäs historia där vi konstant varit ett bottenlag. Nästa säsong kan inte ta slut fort nog så vi kan bygga nytt. Förhoppningsvis spelar vi fortfarande i SHL då…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Manners försök till förklaring/tankar angående vår dåliga start:

– "Vi måste hitta en bättre fart från start. Vi hamnar i motvind och blir paralyserade och rädda. Det handlar mycket om det som sitter inne i huvudet. Jag måste jobba vidare och hjälpa laget, sa Mikko Manner till sist."

- " Vi tappar tålamodet i början, tappar puckarna på fel ställen. Står och tittar och väntar på vad motståndarna ska göra."


Tålamod och psykologi, ärrade självförtroenden. Är det så "enkelt"? Eller finns det taktiska frågetecken/motstridigheter?
Kommentera