Brynäs IF

714244 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2457171

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Känns som Brynäs saknar unga rappa spelare. Majoriteten är stora och långsamma och känslan är att vi behöver jämna ut den balansen i mitt tycke!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Kvist, Birgersson och Hedberg skulle behöva bytas ut mot bättre unga spelare. Kvist och Birgersson kan åka skridskor, men ingenting annat i deras spel håller på SHL-nivå. Hedberg klarar inte av att bli utsatt för hård forechecking vilket i stort sett alla SHL-motståndarna praktiserar.

Vi kan nog räkna med att Larsson, Scott, Rödin och Palve blir kvar nästa säsong också. De ska, tillsammans med möjligtvis Timashov, vara ledande offensiva spelare framåt nu vilket de lyckas med i lite olika utsträckning. Det är ganska tydligt att de behöver omges av snabba, åkstarka spelare men de måste givetvis kunna lira också. Silfverberg kommer säkert hålla hög SHL-klass, men han kommer också behöva den typen av omgivning.

De måste ju inte komma från Allsvenskan. Det vore bra att få några fräscha spelare därifrån men givetvis kan man också hitta bra spelare i andra ligår. Minns när Brynäs hittade Sweatt och Scott i AHL, två sådana killar skulle man ju verkligen få användning av nu.

Öhgren, Östlund, Sjöberg och Dvorsky är allsvenska spelare som borde vara intressanta. Tycker även Gradin och Heikkinen blommat ut bra den här säsongen.

Av de lite äldre spelarna tycker jag att Woods och Ljunggren är intressanta.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gunderson och Pudas var lyckade värvningar från AS. Även Ollas och Martin Johansson hämtades från AS.
Kommentera