Brynäs IF

713507 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2459247

Sv: SLO-tråden
Tjena alla sköna Brynäsare!

Skön seger igår, den behövde vi! Glad jag blivit av era reaktioner på mitt inträde här och vad glad jag blir över att det verkar finnas ett stort intresse för supporterkulturen kring Brynäs.

På fredag sitter jag jag i nästa möte och jag tänkte bjuda in er här på HS i värmen genom att erbjuda er möjligheten att ta upp frågor/synpunkter som jag sedan kan ta med mig in på mötet och diskutera.

Skriv era kommentarer här nedan - ingen idé eller tanke är dålig :)

Allt gott!
Mvh, Er SLO
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SLO-tråden
BIFSLO: En fråga är hur Brynäs som föreningen kan förbättra samarbetet på plats mellan funktionärer och dom som är aktiva på ståplats. När jag var bosatt i Gävle och stod på ståplats upplevde jag att funktionärerna ofta var bistra och otrevliga. Ställde man sig inte upp tillräckligt snabbt inför period start skulle man bli uppläxad. Det var en häxjakt att hitta minsta fel på någon på ståplats. Detta kan ha förändrats på senare år men minns att detta påverkade stämningen negativt och säkert minskade KKs intresse att närvara. Istället för den attityd som jag upplevde behövs det en annan inställning som bygger på hur Brynäs kan göra det lättare för supportrar och att bemötandet förändras. Det kan handla om att låna ut förråd, möjliggöra yta på kvällstid för tifon. Viktigt att även arbeta för att få till en mer aktiv tifogrupp igen. Att ge fansen alla förutsättningar som ni bara kan behövs.
Kommentera

Sv: SLO-tråden
BIFSLO: Såna där klappor tycker jag borde införas i ERPen.
Kommentera