Brynäs IF

713507 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2459656

Sv: SLO-tråden
Bulten:

Hej!

Jag tror du missuppfattat situationen.

Jag har skrivit ett långt meddelande till Kamratkompaniet där jag dels berömmer deras verksamhet men även berättar att jag själv blev intresserad av läktarkultur p.g.a deras verksamhet. I mailet så bjöd jag sedan in dem för ett möte där vi kan prata om läktarkultur och vad de vill ha för att komma tillbaka.

Jag står alltså bakom precis samma typ av läktarkultur som KK bedrivit och jag själv kommer från ett liv i klacken.

Följande citat går att läsa i Gefle Dagblad:
”Det jag gjort är att jag tagit kontakt med dem och berömt deras verksamhet, jag är ju själv brynäsare och gammal supporter som nu går över till att jobba med supportrarna, och jag har själv alltid sett upp till det Kamratkompaniet gjort.”

Är du med mig?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SLO-tråden
BIFSLO: Som jag ser det så bjud in alla supportergrupper till dialog, förts var för sig och sedan även alla tillsammans.
Kommentera

Sv: SLO-tråden
BIFSLO: nja jag läste innantill om att du ska berätta om din syn på läktarkultur. Konstaterar bara att jag tror du kammar noll. Utan att veta så gissar jag att de vill ha supporterpolisen/vakten avstängd på livstid som fick deras medlem avstängd. Alternativt att medlemmens avstängning hävd. Billig lösning för ett felsteg modell större. Klantigt hanterat av Brynäs från start till idag där fortfarande inget hänt och nej jag tror inte ditt möte förändrar det.
Kommentera