Brynäs IF

713508 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2459694

Sv: SLO-tråden
Silfverkroken: ja det var ju en märklig tolkning. Han skrev rakt upp och ner att han ska berätta hur han ser på läktarkultur. Gissar att dessa herrar/damer skrattar åt den ingången i en diskussion. Brynäs har gjort bort sig och ska ändå ”läxa upp” KK. Kanon att han är här att skriver. Men jag föredrar att han skriver mindre och ser till att KK är på plats nästa hemmamatch.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SLO-tråden
Bulten: Måste vara du som är den där avstängde KK-tomten. Nåt annat verkar ju vara uteslutet om man läser ditt märkliga svammel.
Alla andra med normal läsförståelse fattar väl, om man har läst vad SLO:s intentioner i stort är, att han utöver att ge SIN syn på vad som är god läktarkultur naturligtvis också vill höra vad motparten KK har att säga i frågan och utifrån det börja diskutera gemensamma lösningar.
Skrattretande om du på allvar verkar tro att SLO bjudit in KK med det enda syftet att ge dom en avhyvling och
inget annat.
Men nåt annat var väl inte att förvänta sig från en notorisk yrkesgnällare med dålig läsförståelse…
Kommentera

Sv: SLO-tråden
Bulten: Om du nu är så säker på att Brynäs gjort bort sig så måste det ju innebära att du är den kränkta lilla KK anhängaren som är avstängd…. Allt annat är hörsägen, det vet du va?
Kommentera

Sv: SLO-tråden
Bulten: Du har gjort klart för oss sedan länge att du är KamratKompaniets största fanboy och älskare.
Du behöver inte visa det mer, vi har fattat!
Kommentera

Sv: SLO-tråden
Bulten: Om de skrattar åt ingången så kan de väl skippa mötet och fortsätta sin frånvaro. Jag tycker nog att krutet skall läggas på de supportergrupper som faktiskt är aktiva just nu och inte på KK som faktiskt inte varit på plats på ståplats i organiserad form på åratal.
Kommentera