Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2459762

Sv: SLO-tråden
Nu är detta MIN åsikt.
Jag är så jävla trött på soppan med KK. Alla som håller Brynäs kärt vill ha tillbaka dom, det finns inget hymlande om det för fem öre.
KK vägrar för en händelse som hände för 4ish år sedan. Man väljer alltså att aktivt skita i laget som man supportat sen barnsben, hur långsint ska/får man vara? Man vill väl LAGETS bästa?
Jag är en i mängden som hade älskat att ha KK tillbaka, t ex var det ett jävla tryck i klacken på Oves hyllningsmatch, det är ju så man vill ha det. Men inte till vilket pris som helst, hur mycket gulligull ska det vara med en grupp vuxna män?

Hade KK släppt gammal skit och kommit tillbaka hade jag gärna kunnat tänka mig att swisha en slant för färg till tifon etc då jag bor för långt bort för att själv kunna bidra fysiskt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SLO-tråden
bifsydväst: Här har vi det. Du påtalar något viktigt här.
Brynäs får mycket skit för detta.
KK som är en så kallad supportergrupp väljer att skita i sitt lag för att en person har blivit avstängd. Troligtvis befogat. Hur mycket bryr man sig om sitt lag då? Man ska inte få ett free pass att bete sig precis hur man vill bara för att man är med i KK.
Låter snarare som att det är viktigare för KK att bli untouchable än att stötta sitt lag.
KK väljer aktivt att inte stötta sitt lag.
Kommentera

Sv: SLO-tråden
bifsydväst:

Campese är den skyldige till det som hände efter bengalen i Sundsvall...Karriäristen Campese skulle ju göra sig märvärdig över alltihopa..

KK har inte fått någon ursäkt, som de rätteligen skulle haft...I STÄLLET LÅSTES SKRUBBEN BAKOM STÅ, UTAN FÖRKLARING, SÅ DJÄVLA STYVMODERLIGT HANDLAT.!!


En enda person, DEN SOM TÄNDE BENGALEN, HAR EJ TAGIT PÅ SIG SKULDEN.

Svagt av brynäsföreningen att inte kunnat lösa ut detta.

Nu har HELA FÖRENINGEN DRABBATS AV KOMPANIFÖRBUD....SVAGT DÅLIGT.!!!.
STOR SKILLNAD MED ELLER UTAN KK..

KK KUNDE SKAPA BRA TRYCK I HALLEN...
Kommentera