Brynäs IF

710482 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2460994

Sv: A propósito de nada
#33: I Allsvenskan som sagt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Vad vet ni om nya målvakten?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Det är tamejfan helt otroligt vad det gnälls på allt klubben gör, både på och utanför isen. Jag kan ta att man i affekt skriver skit under matcher men det är, precis som flera påpekat, helt otroligt hur det ska letas fel som föreningen gör hela tiden.

Lindbäck har varit kanon sedan det nya året började. Det har gnällts i tid och otid på honom, både när han förtjänat det och inte förtjänat det, och nu har vi värvat en av Europas bästa målvakter enligt många, då är det tydligen uselt av klubben?! Ponera att Lindbäck går sönder pga ihärdigt matchande hela tiden, ska Karhunen och en junior kliva in och rädda kontraktet då? Karhunen som enbart har varit en schweizerost sen han kom, förutom en match mot Frölunda. Personligen har jag dålig koll på Olkinouri, men jag känner mig betydligt tryggare nu än igår, när vi faktiskt har ytterligare en stark målvakt (enligt många, inte mig) som kan avlasta Limpan så han faktiskt får vila lite.

"Det är två dyra målvakter"-argumentet då? Är det någon härinne som faktiskt vet vad Olkinouri kostar? Tror ni själva att mannen som går under smeknamnet "Bosse Bank" för att han har sån bra koll på finanserna hade sanktionerat en värvning om vi inte hade haft råd? Låt Bosse och Svedman sköta klubben och ekonomin så kan vi tycka till om det som sker PÅ isen istället.

"Det hade behövts en spetsforward, eller en bra defensiv back", ja det hade det också behövts. Men istället för att bara gnälla om det hela tiden kan ni väl droppa lite förslag på värvningar istället, eller maila Alcén för all del, för marknaden är rätt skral på spets och det tror jag att alla är väl medvetna om eftersom det skrivs om det varje vecka i pressen.

Och låt Honken vara nu. Det har ältats om honom hela säsongen. Både klubben och Lindbäck är nöjd med upplägget och bedömer att det funkar bra. Ni tror inte Limpan hade klagat om han inte fått rätt träning? Alcén bekräftade i Sportbladetsändningen om Brynäs att Honken åker med på många bortamatcher dessutom, så jag fattar inte problemet med att han är anställd på 50% om alla involverade tycker att det funkar bra.

End of rant.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Det har ju hetat från en viss person här inne att Limpan föredragit en målvaktstränare på 50%. Kan det vara samma för Olkinuora? Att det var det som avgjorde att han valde Brynäs?
Kommentera