Brynäs IF

710588 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2461566

Sv: A propósito de nada
Asterix: Det är exakt så de flesta som håller på brynäs är, som du beskriver. Fastnat i brynäs historia och vår storhetstid att de fortfarande tror att brynäs är ett topplag och har förväntningar baserat på det. Klart som fan man blir besviken då? Nu håller man på aty bygga upp föreningen igen med nya röster, men då skriks det "sparka, sparka, sparka." Precis som vi gjort innan, som har lett oss till kval.
Det sägs ju att definitionen av galenskap är att göra samma sak gång på gång och förvänta sig ett annat resultat. Många galningar som håller på brynäs :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JawKee: Det kan inte enbart vara tränarnas fel att det ser ut som det gör. Hade föreningen och spelarna Manners ödmjukhet inför uppgiften hade vi legat högt upp i serien nu. Tror det ligger på spelarna att de inte vill underordna sig speliden. Vi kan inte ha en bättre tränare. De senaste matcherna har det även varit slarv och oflyt också.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JawKee: Jag vet inte vad jag skall tro egentligen om det som sker och har skett i Brynäs. Jag menar är det fel personer i föreningen så är ju sparka kanske den bästa lösningen men samtidigt så blir det meningslöst att sparka om det återigen rekryteras fel.
Kommentera