Brynäs IF

713574 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2463407

Sv: A propósito de nada
Jag kan förstå att folk jagar upp sig efter förra veckans resultat. Inklusive jag själv var ruggigt besviken i lördags. Men tycker inte man skall dra ALLT för stora växlar av föregående vecka.
Brynäs gör tre bra matcher där 2 av 3 matcher är emot topp3 lagen, men man har inte hockeygudarna på sin sida. 2p skulle absolut kunnat vara 5,6 poäng utan att det skulle vara direkt orättvist.
Detta medans HV rånar(!) Timrå på bortaplan och får därefter möta ett avhängt Malmö, inte konstigt att de knappar in lite poäng.
HV har nu endast 4 av sina 11 återstående matcher på hemmaplan medans vi går in i avslutningen med 6 hemma.
Är serien över? Långt ifrån.
Skulle jag villa byta situation med HV? Absolut inte.
Jämnar studsarna ut sig under denna slutspurt så löser vi kontraktet, framåt gubbar!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: ”Men tycker inte man skall dra ALLT för stora växlar av föregående vecka.”

Nä det kan vi inte, håller med,
men vi kan inte blunda för hur det sett ut under summan av alla matcher och då har vi haft dippar efter vi stått upp bra någon match på raken - så vi får hoppas att vi iaf bryter den trenden och ger bra motstånd i varje match resten av grundspelet. Det är en förutsättning för att sen hitta nyckeln till framgång.

Tyvärr har nya HV-staben fått resultat, och man kan börja tro på det man gör även från spelarhåll (inte bara floskler alltså) Hade varit så mycket bättre med magplask från start från deras sida.
Jag tror HV kommer nu. De borde ha bättre lag än vad tabellen säger.
Men det blir ingen färjestadvändning.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: helt rätt. Hoppet lever i allra högsta grad. Brynäs gör tre bra matcher. Lite medstuds så hade det nog sett annat ut
Kommentera

Sv: A propósito de nada
HVs tre kommande matcher är Luleå borta, Frölunda borta och Färjestad hemma.
Mot dessa lag (totalt nio matcher) har HV tidigare tagit sammanlagt 4 av 27 poäng.
Vore fint om de kammade noll i dessa...

Vi har inga enkla matcher framför oss heller, LHC borta brukar vara historiskt svårt, IKO hemma har vi också svårt för och Leksand bort kan gå lite hursomhelst.

---

Efter dessa matcher så har HV Växjö borta, Örebro hemma och LHC borta. Mot Örebro har HV tagit 0 poäng i tre tidigare matcher och mot LHC totalt 1 poäng. Växjö borta bör vara en svår match även om de tidigare lyckats plocka en och annan poäng.

Vi har då SAIK borta, den ska vara svår men vi har lyckats mot dem det senaste, sedan MIF hemma och Frölunda hemma. Bör kunna bli några poäng.

---

Tror och hoppas att HV kommer falla ihop lite efter denna "drömvecka", tyvärr så tror jag inte att vi kommer plocka poäng på löpande band heller, så det lär bli spännande in i det sista.
Kommentera