Brynäs IF

713224 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2463768

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Jag är helt enig med att Manner inte har fått ut potentialen som trots allt finns i laget. Även om man tar av sig Brynäs glasögonen så tycker jag laget är alldeles för bra för att riskera kvala och släppa in flest mål i SHL.

Anledningen till att det är så kan bero på 2 saker som jag ser det. Antingen har Manner implementerat ett spelsystem som inte passar laget och man klarar bara att spela efter det vid enstaka tillfällen. Andra alternativet är att vissa spelare kör efter egen agenda och skiter i allt vad överenskommet spelsystem heter. Jag vill inte tro att det är det senare alternativet…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge:

"Andra alternativet är att vissa spelare kör efter egen agenda och skiter i allt vad överenskommet spelsystem heter. Jag vill inte tro att det är det senare alternativet…"

Det är det senare alternativet vilket beror på s k divor, som har djävligt svårt med att underordna sig ett spelsystem..
De här divorna är sååå duktiga att de inte behöver tala om för dem hur det ska spela och de blir utan att fatta själva som det verkar OFFER för moståndarlagen...Inte så svårt att avväpna Rödin, Palve, Timashov..alla tre griniga vid pucktapp och gör sig skyldiga till många efterslängar/slashingar vid pucktapp..För tappa puckar det gör dom både i anfallszon och försvarszon...
Kommentera