Brynäs IF

709931 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2464230

Sv: A propósito de nada
mk: Det var en kommentar till Huge som ska smäda oss som ser kval som en högst realistisk risk. Tror man på kval är man en loser.

Ville då bara ifrågasätta varför han höll på Luleå igår. Om man är en "vinnare" som han och resten av strutsfarmen tydligen är så borde det väl bara vara bra om lagen under Brynäs tar massor av poäng.

Brynäs har sin överlevnad från kval i egna händer, och är man en vinnare (nåja) så borde man väl tro att Brynäs på egen hand klarar att hålla 2 lag bakom sig snarare än att man klarar sig kvar pga att andra lag är ännu sämre än Brynäs.

Som vinnare ska man väl hoppas på att lagen precis framför, Luleå, Rögle, Oskarshamn och Linköping tappar så många poäng som möjligt eftersom Brynäs INTE har i egna händer att gå till slutspel.

Helt obegripligt att en "vinnare" som Huge håller på Luleå igår. Eller har "vinnarna" gett upp målet, som klubben satt upp, att gå till slutspel?

Gårdagens resultat var en verklig motgång till brynäs slutspelsdrömmar. Däremot var det kanon att hv inte tog 3 poäng och flåsar brynäs ytterligare i nacken tyckte vi losers som hoppas att brynäs ska undvika kval.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: "Ville då bara ifrågasätta varför han höll på Luleå igår."

Därför att jag tänker som en vinnare och ser framåt och uppåt i tabellen, inte bakåt och nedåt i tabellen som en gamnackad loser som gett upp gör och som redan placerat oss i KS.
Jag höll mao på Luleå igår därför att jag hellre vi möta Luleå i ett ev slutspel än ett HV som vi haft svårare för.
Svårare är det inte, men jag förstår att en gamnacke med losermentalitet har svårt att se saken på det sättet.

En andra anledning till att hålla på Luleå igår var ju självfallet att en förlust för HV skulle göra det svårare för dom att kliva förbi oss i tabellen och därmed öka risken för att vi själva till sist kommer att hamna i KS.

Mao 2 bra anledningar till att hålla på Luleå igår, men att hålla två olika saker i huvudet samtidigt verkar inte vara din starka sida direkt....
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Ja jag förstod väl att det va mot Huge..

Men vi kan nog vara överens om att sikta mot slutspel är bara idiotiskt.
Då förstår man inte vilken situation som Brynäs befinner sig i.
Lex HV -21.
"Kommer vi bara till slutspel så blir farliga"
Kommentera