Brynäs IF

713799 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2464291

Sv: A propósito de nada
Huge: "Jag höll på Luleå igår av den enkla anledningen att ju färre poäng som HV tar i återstående matcher, desto större chans har vi själva att både undvika kvalspel, att gå till slutspel och att även få möta Luleå istf HV i ett ev slutspel."

Att hv förlorar ökar inte våra chanser att gå till slutspel, det är direkt felaktigt. Att dom dessutom förlorar mot ett lag som ligger direkt över oss och som vi måste ta fler poäng än minskar våra chanser att gå till slutspel.

Undrar om inte du ska ta ett djupt andetag inte du skriver något mer om detta...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: "Att hv förlorar ökar inte våra chanser att gå till slutspel, det är direkt felaktigt."

Inte alls.
Om HV fortsätter att förlora så är det större chans att dom försvinner som en konkurrent om en ev framtida slutspelsplats, så i det avseendet måste ju våra chanser att nå slutspel öka, som jag ser det.

"Att dom dessutom förlorar mot ett lag som ligger direkt över oss och som vi måste ta fler poäng än minskar våra chanser att gå till slutspel."

Visst är det så, och det är väl isf det negativa i det hela sas.
Det ändrar ju ändå inte på att våra chanser att nå ett slutspel kan öka om HV försvinner som konkurrent om en slutspelsplats.
Å andra sidan kan man ju också se det som att också är större chans att nå ett slutspel, ju fler lag som är inblandade och konkurrerar med varandra om att nå dit.
Kommentera