Brynäs IF

715612 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2464335

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Min åsikt att vi inte är borta från chansen till slutspel bygger naturligtvis och i stort sett uteslutande på att vi ska ta oss dit via playin, dvs att ha HV och Malmö bakom oss och samtidigt ta oss förbi nåt av lagen som nu står på 58 poäng eller färre. Det trodde jag i min enfald att du och andra skulle fatta, men icke sa Nicke.
Chansen att gå direkt till slutspel är naturligtvis inte sannolik öht.
Du borde själv kanske logga ut några dagar och anmäla dig till en kurs i läsförståelse..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: "Min åsikt att vi inte är borta från chansen till slutspel bygger naturligtvis och i stort sett uteslutande på att vi ska ta oss dit via playin, dvs att ha HV och Malmö bakom oss och samtidigt ta oss förbi nåt av lagen som nu står på 58 poäng eller färre."

Du ger dig inte. Du vill tydligen verkligen visa upp hur dumt du resonerar istället för att lägga dig platt på rygg och erkänna att du har fel.

Jag förstår att du menar playin. Brynäs måste för att ta sig dit passera två lag som har 57 och 58 poäng (Rögle & LHC).

Hur det skulle bli enklare av att Luleå går från 56 till 58 poäng övergår mitt förstånd. Om Luleå tagit noll poäng hade ju Brynäs behövt ta sig förbi ett lag på 56 och ett lag på 57 poäng istället.

Förklara gärna för oss alla hur det kan vara i Brynäs favör!!!

Dessutom skrev du ju att du hejade på Luleå för att du hellre ville ha dom än HV71 i ett slutspel, men det kanske inte gäller längre? Är det något annat av det du skrivit som du vill ta tillbaka?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge:
Trodde att Trump var "the king goose" som det var lönlöst att hälla vatten på,...
Visar sig att han nog inte riktigt är herre på täppan ändå 😁
Kommentera