Brynäs IF

716986 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2464760

Sv: A propósito de nada
Huge: Tgl och Sportnisse verkar iaf ha ambitionen att bli gästbokens båda hovnarrar. Och dom är på god väg att få den stämpeln på sig.
Brynäs säkrar i god tid upp en lovande Ljungkrantz och gnäller på låg ambitionsnivå och pekar på Leksand, som minsann värvat tillbaka Cehlarik och som är en lika given värvning som det blir när/om Silfverberg skulle återvända till Brynäs.
Höj nivån tack, det är för pinsamt att läsa…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Du jämför en 27-åring som levererat i närtid med en 32-åring som inte spelat i ligan på 10 år som dessutom dragits med skador. Märks att du inte sett mycket av honom på senare tid, han har knappt något bett kvar i skridskoåkningen öht.

För mig är han inte alls en given värvning. Tyvärr. Har gärna väldigt fel, men har ser helt slut ut i NHL.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Vi får facit inom 1-2 år. Tvek på om unge Ljungkrantz kommer att utvecklas åt rätt håll. Flera steg måste tas av honom. Finns betydligt mer lovande spelare i andra lag. Hovnarren spådde tidigt lagets kräftgång och att vi skulle ligga i botten när det drar ihop sig frampå vårkanten. Då fick man en uppsträckning av magistern?. Läroplanen du arbetar , bedömer efter kanske inte är helt up to date
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Rasmus Rudslätt kommer jag att maila och tipsa om. Tydligen vill Alcen ha tips(enligt Pettis).
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Den nya målvakten? Fick han bara säsongen ut? Han visar ifall han är bra/dålig för kontrakt för nästa säsongen? Elle?
Kommentera