Brynäs IF

713703 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2469169

Ödeskval
Jag undrar ännu en gång hur den som skrev att Brynäs är så gått som klara för nytt kontrakt till nästa säsong känner sig efter kvällens omgång i SHL. Jag förstår inte hur den personen tänker när det fortfarande är så många poäng kvar att spela om.. Då skilde det 10 poäng mellan HV och Brynäs, typ 5 matcher senare skiljer det helt plötsligt bara 1 poäng och det är 10 matcher och 30 poäng kvar att spela om. Hallå detta är hockey och allt kan hända så länge det finns en teoretisk möjlighet. Hoppas du lärt dig nu hur det kan svänga i hockey och knip igen käften innan serien är färdigspelad. Jag stör mig ofantligt på personer som tror sig veta hur det kommer gå. Det vittnar bara om deras okunskap och har min inte vetskap så håll käften. Till råka på allt så börjar även Malmö plocka poäng och kan bli en svår nöt att knäcka för de laget som eventuellt för möta Malmö i ett ödeskval.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Ödeskval
Einnor:
"Jag undrar ännu en gång hur den som skrev att Brynäs är så gått som klara för nytt kontrakt till nästa säsong känner sig efter kvällens omgång i SHL. Jag förstår inte hur den personen tänker när det fortfarande är så många poäng kvar att spela om.. Då skilde det 10 poäng mellan HV och Brynäs, typ 5 matcher senare skiljer det helt plötsligt bara 1 poäng och det är 10 matcher och 30 poäng kvar att spela om. Hallå detta är hockey och allt kan hända så länge det finns en teoretisk möjlighet. Hoppas du lärt dig nu hur det kan svänga i hockey och knip igen käften innan serien är färdigspelad. Jag stör mig ofantligt på personer som tror sig veta hur det kommer gå. Det vittnar bara om deras okunskap och har min inte vetskap så håll käften."


Och vad skrev du för typ ett år sedan????
Jo följande:

2022-03-05 18:36
: Ja vi kommer absolut att få kvala i år igen, och de skulle nog vara bra om Brynäs åkte ur SHL och ledningen får börja fundera på allvar vad dom vill med laget. Jag lider med Manner, han måste känna en hopplöshet med uppgiften, har man inte material nog så går det inte att göra några underverk.
Låst ämne