Brynäs IF

711072 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2469314

Sv: A propósito de nada
Davey85: Ja, hur ska man sammanfatta den här kvällen?.. Det var kvällen då Manner tappade mig.. Jag har väl tyckt större delen av säsongen att han inte får ut potentialen som finns i laget.

Även om jag tar av mig Brynäs glasögonen så tycker jag att vi har alldeles för bra lag för att behöva kvala. Men det har varit en avsaknad av ett tryggt grundspel hela säsongen och där är ansvaret helt på Manner och inte Alcén.

Det är också tydligt att vissa ledande spelare antingen inte vill eller kan spela efter Manners spelidé. Något annat kan man inte tolka dagens haveri med idiotutvisningar i anfallszon. Har spelarna slutat lyssna på tränaren finns inget annat val än att han får gå.

Blir det kval så måste Alcén följa efter. Det är allvar nu, dags för Svedman och övriga ledningen att inse det innan det är för sent. Det kommer bli dyrt, men det är ännu dyrare att åka ur SHL.

Som jag skrev vid något tidigare tillfälle, Rödin ”eran” kommer sammanfattas som en mörk tid i Brynäs historien.

Sen ni som tycker att det vore bäst att starta om i HA, vad i h-e tänker ni med? Vet ni hur svårt det HV gjorde är. Vi är ju fattiga som kyrkråttor, risken är ju att vi blir kvar för gott och det man har att se fram emot är en bortamatch i november mot Vita Hästen…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge:
"Som jag skrev vid något tidigare tillfälle, Rödin ”eran” kommer sammanfattas som en mörk tid i Brynäs historien.

Sen ni som tycker att det vore bäst att starta om i HA, vad i h-e tänker ni med? Vet ni hur svårt det HV gjorde är. Vi är ju fattiga som kyrkråttor, risken är ju att vi blir kvar för gott och det man har att se fram emot är en bortamatch i november mot Vita Hästen…"

Låna ut Rödin till Strömsbro.
Sätt "halvan" på läktarn.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: just nu känns allt bara Scaniarinken, totalt jävla mörker
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Om Timashovs och Rödins skitutvisningar inte hade skett så är det nog 1:a femmans klart bästa match för säsongen.

Så varför förstör dem två matchen för sig själva?


Stackars Larsson spelar bra och disciplinerat tills han inser att det är kört. Då kommer all ilska samtidigt och han börjar ”slåss”.

Även om han inte har presterat vad som förväntas av han så tror jag inte han anade hur trasigt laget han signade för, faktiskt är.

Dags att bygga om kedjorna för att markera mot dem två ytterforwardsen Manner, för peta dem vet vi alla att vi inte kan.

Scott-Larsson-Ljungkrantz behövs som 1:a kedja. Ljunkan måste hamna i en kedja där han kan utnyttja sitt fina skott.
Kommentera