Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2472160

Sv: A propósito de nada
Vilken skräll, detta har man väl gjort med samtliga tränare så länge Rödin varit i laget. Såg ju kanon ut igår. 7-1 i rökarn som han själv säger. Tänk om dessa överbetalda primadonnor istället följde gameplanen. Rödin är sjukan i Brynäs och anledningen till varför ingen tränare lyckas. Tyvärr har han dessutom alldeles för många med sig i ryggen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bulten: Håller helt med dig i din analys! Jag har sagt det länge att Rödin är den formella och informella ledaren i laget. Under hans tid som kapten i Brynäs har varje säsong varit en fullständig katastrof! Det har ju skrivits om rykten här inne att han och bla Bertilsson är en egen ledartrojka som styr och ställer.

Jag förstår inte er som skriver att styrspel inte skulle fungera. Hur vet ni det? Om inte Rödin och Co köpt in på idén har väl aldrig systemet används som det är tänkt. Ett finskt landslag som samlar spelare från mängder av klubbar med mängder av spelsystem verkar klara det ganska bra, eller? Fungerar det på internationell nivå varför skulle det inte fungera i SHL?

Jag liknar detta vid ett myteri. Jag måste såklart kunna påverka på mitt jobb men någonstans måste jag acceptera vad min chef säger till mig. Vi kan inte hålla på att sparka tränare stup i kvarten!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Vad fan hände igår ?? Stängde av matchen nör dom bytte målvakt?! Klarade inte o se färdig matchen.. nu kval ?! Lyckas dom med det omöjligt? För mycke utvisningar eller
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bulten: Tror du har fel där. Det finns inget lag i dagens SHL som har disciplinen att spela ett strikt styrspel år efter år. Tror att kvaltraumat mot HV gjorde att spelarna gjorde det förra säsongen, men förr eller senare tröttnar spelarna. Det finns inget annat SHL-lag som spelar på det sättet och inga svenska juniorer som blir skolade i den hockeyn nuförtiden. Så det var alltid bara en tidsfråga innan det skulle uppstå en spricka mellan Manners styrspel och stora delar av spelartruppen.
Kommentera