Brynäs IF

715672 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2473366

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Håller med. Tomheten är ganska så stor just nu.

Sen kan jag inte förstå hur spelarna och några ledare har nån form av krismöte när Manner är borta. De lägger upp nån jävla game plan om att gå fram mer och forechecka hårdare. Det var ju en lyckad taktik mot IKO. De ska ge fullständigt fan i såna initiativ. Ska de ha nåt jävla krismöte ska det ENDAST handla om att se sig själva i spegeln och sluta samman. Inget annat.

Hade jag varit Manner hade jag blivit skogstokig, skällt ut alla efter noter, sen beordrat alla som inte spelar som han vill upp på läktaren.

Enda alternativet till det hade varit att avgå.

Blir så jävla förbannad på spelarna. Bara i Brynäs…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: "Sen kan jag inte förstå hur spelarna och några ledare har nån form av krismöte när Manner är borta."

En enkel fråga här från en oinsatt soffcoach innan vi börjar dra alltför långtgående slutsatser om avsikten med och anledningen till spelarmötet:

Var nånstans har det framgått att Manner har varit ovetande om mötet?

Det kan ju t.o.m vara så att Manner har sanktionerat det hela och tvärtom rekommenderat spelarna att tillsammans snacka ihop sig för att klargöra vad man gemensamt och tillsammans med tränaran faktiskt har kommit överens om men som man måste göra bättre.
Mao: ett spelarmöte som inte behöver vara speciellt kontroversiellt och som väl förekommer i alla lag lite då och då, skulle jag tro.
Bara det att det här mötet nu har blivit lite extra viktigt pga läget och pressen på laget i ett avgörande läge.

Som sagt: bara en reflexion då många verkar vara säkra på att mötet har påkallats från spelarnas sida i samband med ett försök till nån sorts palatsrevolution där dom velat mörka nåt för Manner och ev få bort honom helt och hållet.

Samtidigt som mötet säkert handlat om att rensa luften spelarna sinsemellan så verkar det mesta ha handlat om diskussioner om hur man kan förbättra defensiven och då främst gällande avvägningen som inte fungerat när det gäller om man ska kliva fram i forecheckingen eller backa hem och ställa upp.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Bra skrivet Zappa, håller med till 100%.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Håller med dig OM det nu var så med det mötet...rimligtvis borde ju de finska bisittarna pratat med Manner om det Hela upplägget med att ha en huvudtränare som åker ifrån laget är ju så jädra korkat så man blir mörkrädd!!! Vad har Brynäs haft för gott av det? Inget!! Vi betalar lön till en icke närvarande chef!!
Sen har Manner själv sagt att han litar på sina assistenter och att de har dialog så han borde väl ha fått reda på detta
Är det så att spelarna vill spela offensivt och fick igenom det mot ett av seriens mest kontringsskickliga lag o med en måleffektivitet som vi bara kan drömma om så borde ju alla hockeyspelare i Brynäs iq testas. Att köra en sån taktik och lämna defensiven och våra mv i skiten är i så fall helt horribelt dumt
Kommentera