Brynäs IF

713507 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2473363

Sv: A propósito de nada
Lakim1912: vaknar upp med en tomhetskänsla.. för ett par veckor sen kände man lite hopp. Man andades med en känsla av ingenmansland...kanske med lite flyt play in.
Idag är det överlevnad och man ser väldigt lite ljus i tunneln. Känns som det kan bli en hemsk daladans Att vi är med i 5 min..sen faller vi...o helt plötsligt är vi efter HV med lika många matcher.
Skulle kännas så underbart för våra brynäshjärta om man kunde se en bestämdhet i spelet, tydlighet, ett mv spel som känns stabilt och i den bästa av världar poäng.
Innerst inne har jag ställt in mig på ett ovisst kval mot Malmö. Den ångesten man hade då..mot HV 71..var grym
Sen blir jag förbannad på hur de runt vår förening har kunnat förstört och gjort att vi är i denna situationen i år igen
Jag hoppas många av dem skäms ordentligt och rannsakar sig själva för den här jävla " det ordnar sig" attityden gör mig så vansinnigt arg. Det finns strutsar hör i forumet och man blir less på er med men strutsarna som sitter och ska bestämma vill man bara be att dra åt.....som förstör en av Sveriges mest vackra och folkkära föreningar
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Kom igen nu Brynäs för helvete kämpa kämpa kämpa.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Det är ju jäkligt sjukt att inte Alcén fick sparken direkt när Kangas blev ordförande:

"Kangas valdes med rösterna 270-98 och företrädde ett medlemsinitiativ under namnet ”Brynäs kan bättre”. Valberedningens förslag på att behålla den gamla styrelsen kördes över.

– Det är den yttersta formen av föreningsdemokrati av medlemmar som inte fick något gehör av valberedningen, säger Kangas om situationen och har ett hundradagarsprogram som ska betas av.

Twittrade – passar inte för rollen
Mitt under pågående årsmöte skrev styrelsen kontrakt med Johan Alcén, 33, som ny sportchef, han tar klivet direkt från isen. När uppgifterna om Alcén läckte ut för en vecka sedan twittrade Kangas om att han inte passade för rollen: ”Inget emot Johan Alcen som person men han har väldigt få av de kompetenser eller erfarenheter som jag vill ha i en sportchef. Passar inte in på profilen vi vill se hos en sportchef inom Brynäs IF”, skrev Kangas.

Han hade inte hela bilden klar för sig då.

– Mycket ligger i definitionen av sportchef och där har vi haft olika syn på vad en sportchef är. Jag hörde att han skulle vara sportchef under en general manager som skulle ha helhetsansvar för det sportsliga. Den lösningen hade jag inte hört talas om när jag uttalade mig. Då trodde jag att sportchefen var ansvarig för hela den idrottsliga verksamheten. Vi håller på och pratar med Johan om vad han ska ha för roll. Avtalet skrevs på igår under själva årsmötet, viket kan tyckas underligt att man går vidare med det just då, säger Kangas.

Han håller dock fast vid att Alcén inte räcker till i rollen som sportchef enligt den tanke som Kangas har:

– Jag tycker om Alcén som person men sportchef, med tanke på att han inte har något erfarenhet, han har varit en bra hockeyspelare, kräver en hel del annat. Jag lider med att Johan hamnat i kläm mellan gamla styrelsen och den nya."

Hur sjutton kunde Kangas och Brynäs kan bättre bara släppa detta? Vad hände med vår GM? Sjukt!
Brynäs kan bättre var bara tomma ord!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Håller med. Tomheten är ganska så stor just nu.

Sen kan jag inte förstå hur spelarna och några ledare har nån form av krismöte när Manner är borta. De lägger upp nån jävla game plan om att gå fram mer och forechecka hårdare. Det var ju en lyckad taktik mot IKO. De ska ge fullständigt fan i såna initiativ. Ska de ha nåt jävla krismöte ska det ENDAST handla om att se sig själva i spegeln och sluta samman. Inget annat.

Hade jag varit Manner hade jag blivit skogstokig, skällt ut alla efter noter, sen beordrat alla som inte spelar som han vill upp på läktaren.

Enda alternativet till det hade varit att avgå.

Blir så jävla förbannad på spelarna. Bara i Brynäs…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Håller med i allt du skriver.
Nog för att jag tänker på Brynäs året om, varje dag typ. Men att vakna med en känsla att 'fan det va ingen mardröm' eller som om nån har dött, det är fan inte roligt....
Usch :/
Skulle vi mot förmodan fixa nytt kontrakt på ena eller andra sättet så förutsätter jag att man (återigen) tar krafttag så detta läge inte uppstår igen.
Då vet jag inte hur jag ska överleva.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: PJ är väl nöjd. Sabbat precis så mycket som han önskade innan han lämnade in nycklarna. Hoppas han är portad från arenan.
Kommentera