Brynäs IF

714194 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2473504

Sv: A propósito de nada
Huge: Ja du. Jag kan inte förklara mer för dig vilket bekymmer detta är. Jag har mycket erfarenhet kring lagspel på elitnivå så här vet jag vad jag pratar om.

Men jag ger upp.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Det förstår jag, men vi talar väl nu om det berömda mötet och varför det tillkommit och inget annat?

Var det en palatsrevolution där spelarna gått bakom ryggen på en ovetande Manner eftersom dom tappat förtroendet för honom?
Varför deltog isf övriga tränare i mötet?

Var det ett liknande spelarmöte som du själv varit med om, bara lite extra viktigt pga det pressade läget just nu?

Jag uppfattar det senare som mest troligt, sen får väl andra tro annorlunda om man vill.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Det är ett problem att tränaren är iväg på annat jobb under landsuppehåll i kristider. Manner hade behövts på plats i Gävle. Märkligt hur Brynäs har en huvud- och målvaktstränare som har andra jobb vid sidan om SHL-uppdrag där alla konkurrenternas motsvarigheter går in för SHL-uppdraget till 100%. Manner och Honken måste ju spara en del procent till sina andra uppdrag. Konstigt att en del SHL-tränare säger att de helt saknar fritid men i Brynäs kan Manner ha ett till jobb. Får Brynäs ut samma arbetsinsatser som konkurrenternas människor i samma roller? Tänker också på det faktum att många sportchefer åker runt till massa Allsvenska arenor medan Alcén hellre verkar kolla på Brynäs träningar än allsvenska matcher. Arbetsinsatsen?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Det kommer bli en enkel 4-1 vinst idag.
Kommentera