Brynäs IF

715353 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2474463

Sv: A propósito de nada
Forsberg 1978: Det är ju blandade känslor när det gäller Rödin. Det är också upp till en coach att styra spelarna och inte tvärtom. Rödin är en duktig ishockey spelare som har haft ett tufft år. Han brinner för Brynäs och man ser frustration i hans ögon.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
lapad: Rödin är en usel kapten och en fruktansvärt usel lagspelare, säger det igen som jag sagt i flera år, han en stor anledning till dom senaste årens fiasko och får tyvärr alltför många med sig i truppen!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Det stora problemet är att Hv är hästlängder före gällande kvalité och självförtroende. Hjälper inte att vi sprattlar till i några matcher, Hv kommer ta fler.
Manner och gänget bör göra som Malmö släppa tankar på något annat än kval. Förbereda oss mentalt, dra fördel av erfarenheten, bänka de som inte vill vara med på det här. Och in med målvaktstränare NU!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Vad krävs av ledningen för att dom ska agera för laget? Ett möte utan tränaren ?! Det hjälpte nada?! Laget är ett skämt ! Sen final mot hv71 har det bara varit skit rent sakt. Dom borde åka ur och börja om helt !!
Kommentera