Brynäs IF

715481 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2474830

Sv: A propósito de nada
Jag trodde faktiskt på detta lagbygge inför säsongen men då trodde jag att att larsson, lindbäck var fem plus.. så blev inte riktigt utfallet.. Friman trodde jag också på. Känns som shl går för snabbt för honom.. märkligt då jag tycker han sett stabil ut i finska landslaget.. Men spelare som berra, scott , rödin blir sämre för varje år.. scott kan blixtra till ibland, han jobbar alltid hårt men får ut oerhört lite.. palve dima har ju väldigt mycket i sig men lägstanivån är ju alldeles ju för dålig.. Så jag var lite orolig för det offensiva inför säsongen, där fick jag tyvärr rätt.. men målvakt ,backar tyckte jag såg riktigt bra ut, så topp åtta borde vara fullt möjligt men jag hade ordentligt fel.. så jag får ta på mig dumstruten🤣🤣
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
parks: Ja Berra kan man nog önskat lite mer av men är nog svårt när hela laget fallerar, Dock är Berra faktiskt en av dem som täcker mest skott av alla i Brynäs. Det är något många missar när man sågar honom.

Skulle laget prestera lite bättre så skulle nog Berra oxå komma upp. Tror oxå att han inte vågar smälla på som förr med tanke på matchstraff osv.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
parks:
Det är svårt att ha en bra offensiv när huvudinriktningen är defensivt och att dra ned på tempot.
Svårt att ställa om till offensiv när laget har dragit ned på tempot i mittzonen och startat anfall från stillastående i egen zon.
Lovat att ex Bulan eller Fullander hade fått ut avsevärt mera av detta laget än vad Manner får.
Spelare som Scott, Tima och Rödin är klart hämmade av den defensiva inriktningen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
parks: Man kan ju inte begripa att det var möjligt att köra Brynäs i botten på detta vis.
Kommentera