Brynäs IF

715442 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2475187

Sv: A propósito de nada
Peja: Eller så ogillar du Alcén baserat på att han inte har någon tidigare erfarenhet. Tycker det skiner igenom i många kommenterar här inne där man kritiserar Alcén så jävla hårt. Han gör knappast ett sämre jobb än vad vissa andra sportchefer vi haft gjort. Finns det mer att önska från Alcén? Självklart. Han har gjort dåliga saker, och sen har han gjort bra saker. Varför ska vi alltid skrika "sparka! sparka!" när vi sett var det leder oss? Ingenting blir bättre av det
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JawKee: Ehm, så jag ogillar Alcén för att han saknar erfarenhet och är helt okvalificerad till en av föreningens viktigaste poster?

Nej, jag ogillar inte Alcén som person, MEN Brynäs är en av Sveriges största hockeyklubbar och ska ha kvalificerat folk på nyckelpositioner. Med all respekt för att man kan tycka olika, men jag fattar inte hur i allsin dar man kan tycka något annat. Hur f-n kan man tycka det är okej att Brynäs rekryterar folk som inte har en aning om vad de gör på de viktigaste posterna? Hur kan man inte fatta att sånt kommer att få enorma negativa konsekvenser? Eller driver ni bara med oss andra?

Jag har redan motvilligt accepterat att de idiotiska kompisrekryteringarna av okvalificerade personer antagligen kommer att skicka ner Brynäs i Hockeyallsvenskan. Frågan är hur man ska agera nu; ska man fortsätta tills man slåss med Almtuna i den allsvenska botten eller ska man försöka få till en förändring på riktigt?

Alcén är en hyvens kille, men han är inte rätt man på rätt plats. Han är en del av den rutten kultur som aldrig kan försvinna så länge exempelvis han sitter på nyckelposter. Att så många vägrar fatta det ser jag också som en del av problemet.
Kommentera